joi, 16 decembrie 2010

Un bărbat din Zvorîştea s-a spânzurat în curtea staţiei de epurare

Un fost ofiţer de poliţie din oraşul Gura Humorului, ieşit la pensie de câţiva ani, a fost găsit spânzurat, marţi după-amiază, în jurul orei 14:15, în propria locuinţă, scrie ziarul Monitorul de Suceava.
Potrivit unor surse judiciare, Gheorghe Ţ., în vârstă de 50 de ani, s-a spânzurat de pat, cu cureaua de la pantaloni.
Bărbatul a lucrat, iniţial, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani, la Ordine Publică, după care s-a transferat la Gura Humorului, unde a fost mai întâi la structura de judiciar, iar apoi la investigarea fraudelor (Poliţia Economică).

Potrivit datelor pe care am reuşit să le obţinem, Gheorghe Ţ. a ieşit la pensie acum patru-cinci ani, în funcţia de maior (subcomisar).
Fostul ofiţer nu a lăsat nici un bilet de adio şi nu se cunoaşte cu exactitate motivul pentru care a ales să recurgă la acest gest extrem.
În numai o săptămână, de la începutul acestei luni, s-au înregistrat patru cazuri de suicid.
Pe 1 decembrie a.c., o bătrână în vârstă de 75 de ani, din comuna Burla, s-a aruncat în fântâna din curtea casei.
O zi mai târziu, poliţiştii au fost sesizaţi că în curtea staţiei de epurare de pe raza comunei Zvoriştea a fost găsit spânzurat unul dintre angajaţi, Valentin D. (42 de ani), din localitate.
Duminică, 5 decembrie a.c., un bărbat tot de 42 de ani, din comuna Ilişeşti, s-a aruncat sub roţile unui tren accelerat, sub pasarela auto din Burdujeni, alegând să-şi pună capăt zilelor în aceeaşi zi în care fratele său, mort într-un incendiu, era condus pe ultimul drum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu